Handelsbetingelser

 
 

Generelle oplysninger

Keramiker Helene Søs Schjødts
Classensgade 14
2100 København Ø
Danmark
CVR: 33660561
Tlf: 27284860
Mail: 


Sikker betaling

Betalingen bliver først trukket på dit betalingskort , når vi sender varen. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Alle priser er inkl. moms. Priserne er dagspriser. Når du handler i webshoppen på www.helenesoesschjoedts.dk indgås aftaler på dansk.

Betalingen går gennem stripe.com og der modtages Visa, Mastercard, American Express 


Levering

Vi leverer dine varer inden for 1-7 hverdage. Du vil modtage en mail fra os, når dine varer er afsendt. Din pakke sendes med pakkepost via Post Nord. Din bestilling tillægges porto jf. Post Nord´s til enhver tid gældende takster. Vi leverer til hele verden, dog skal du kontakte os på mail: hvis pakken skal sendes til USA, 

Hvis et produkt i webshoppen er udsolgt eller du ønsker specifikt mål, mønster eller farve på et produkt er det muligt at kontakte Helene Schjødts på mail: for at aflægge en bestilling.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven. Vores reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Det betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet. Ved reklamationsretten skelnes der mellem slitage og produktionsfejl. Keramik kan, som alle andre varer, blive slidt ved brug.

Når vi sender varer til dig, sørger vi altid for, at der pakket forsvarligt, så der bedst muligt beskyttet under forsendelsen. Skulle det mod forventning ske, at du modtager en defekt vare, ombytter vi den naturligvis. Du bør indenfor 12 dage efter modtagelsen kontakte Helene Schjødts på mail:  for at aftale nærmere omkring returnering/ombytning.

Ved returnering

Henvendelsen rettes til Keramiker Helene Schjødts mail: og reklamationer sendes til:
Keramiker Helene Schjødts
Classensgade 14
2100 København Ø
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Refusion
Refusion sker normalt til det betalingskort, ordren er gennemført med. Hvordan gør jeg det?

Returneringsomkostninger

Keramiker Helene Schjødts betaler returfragten hvis du benytter den fremsendte pakkeseddel, som kan rekvireres via mail. Fortrydelsen skal anmeldes til os senest 14 dage efter du har modtaget pakken og fra fortrydelsen skal varen være os i hænde inden 14 dage. Returvarer skal pakkes ind på samme måde som ved modtagelsen, således at beskadiget fragt kan mindskes. Der refunderes ikke penge for porto hvis der ikke er rekvireret en pakkeseddel. Hvis keramikken er beskadiget når den modtages fra Keramiker Helene Schjødts skal kunden sende en mail senest 3. dage efter købet med billeder af beskadigelserne og beskrivelser heraf.

Varens stand, når du sender den retur.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du afprøve varen, men ikke tage den egentlig i brug. Indpakningen af varen skal være på samme måde som ved modtagelsen. Du opfordres derfor til at gemme emballagen, til du er sikker på du vil beholde varen.

Håndlavede produkter

Da der er tale om håndlavet keramik, kan en varer afvige lidt fra det billede, du har set af varen på webshoppen. Der vil ikke være tale om store afvigelser, men der kan være små nuanceforskellige på f.eks. størrelse, farve og forarbejdning. Det er håndlavede produkter, hvor hvert enkelt produkt er fremstillet i hånden. Unikheden er charmen, hvilket netop er forretningskonceptet bag Helene Schjødts keramik. Hvis du returnerer dine varer pga. dette, hæfter du selv for fragtomkostningerne.